maanantai 4. syyskuuta 2017

TV Mix Original Kirpeä

Malacolta tuli hetki sitten uutuus karkkipussi, joka melkein jäljittelee sitä aitoa versiota.

Pussilla on painoa 325 g ja hinta 2,35 €.

Tarkemmat tiedot voit kurkata täältä.




Aloitetaan niistä, mitkä eivät ole muuttuneet: salmiakkitassu ja hopea nonparelli (alkuper. sininen). Näissä on maku sama kuin alkuperäisessäkin ja eivät ole kirpeitä.

Liitulaku on saanut ympärilleen omenanmakuisen päällisen, muuten sisältöön ei ole kajottu. Myöskään liitulaku ei ole kirpeä.

Vaahtosienet löytyvät tästäkin pussista, mutta niitä on kolmea eri väristä, keltainen, oranssi ja pinkki. Nämä ovat kirpeitä.

Viinikumisekoitus sisältää myös kolmea eri väriä; punainen, keltainen ja vihreä. Punaisen maku on hyvin tuttu jostain muualta, tulee mieleen ne punaiset kuulat (vihreiden kuulien sukulainen). Näiden pinta ei ole kovin kirpeä, miedoimpia kirpeistä karkeista. Todella pehmoisia.

Kirpeät tikut, näitä löytyy viidessä eri värissä. Yllättäen, nämä ovat pussin kirpeimmät, ovat mielestäni jopa tujumpia, kuin mitä siinä TV Mix -sankossa olevat tikut :O Makuina ainakin sitruunaa ja mustaviinimarjaa. Näitä oli miun pussissa vähiten, kuvassa näkyvät neljä + toiset neljä. Yhtä väriä ei ollut ollenkaan.















2 kommenttia:

  1. Ihana lukea näitä arviointeja, aah. Heti on kuolanoro valumassa. Rakastan tällaisia sekoituspusseja (tai Candy Kingistä tms. itse valikoituja sekalaisia ihanuuksia).
    Makeat ja kirpeät yhtäaikaa suussa, ai että;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekoituspussit on kyllä kivoja, jos vaan sattuu omaan suuhun sopivan löytämään!

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!